info@bitakipcisatinal.com
+908503461182

Telefon Numarası İle Instagram Bulma

Telefon Numarası İle Instagram Bulma
16 Kasım 2022
Bi Takipçi

Instagram kullanan kişiler telefon numarası ile ınstagram bulma işlemini sıklıkla araştırırlar. Telefon numarası ile ınstagram hesabının nasıl bulunduğunu kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Böylelikle rahat bir şekilde istediğiniz kişiyi bulabilirsiniz.

Android & iPhone İle Instagram Bulma İşlemi Nasıl Yapılır?

Telefon numarası yardımıyla ınstagram hesabı bulmak son derece kolay ve basittir. Bunun için bir çok özelliğin bulunması gerekir. Telefon numarasından ınstagram hesabı aramak için istenilen hesabın numara ile kayıt edilmiş olması önemlidir. Bu kişinin arayan kişinin rehberinde de telefon numarası kayıtlı olması lazım.

En son adım olarak ınstagram uygulaması içinde rehber erişimine izin verilmesi gerekir. Bu adımları tek tek ve eksiksiz bir şekilde tamamlamanız önemlidir. Telefon üzerinden ınstagram uygulamasını açmak ve profil kısmına tıklamanız gerekir. Diğer bir adım olarak menüye girmelisiniz. Rehbere bağlanan kişileri takip et kısmına tıklayıp kişiler seçeneğini basmalısınız. Telefonlarda ınstagram bazı kullanıcılara kişilere erişim yapılsın mı sorusunu gönderir.

Bu soruya karşılık izin vermeniz gerekir. Böylelikle bu izinden sonra rehberinizde kayıtlı olan ınstagram hesapları listelenir. Bu sayede istediğiniz kişiyi hemen bulabilirsiniz. Fakat rehberinizde kayıtlı olmayan bir kişinin ınstagram hesabını görmeniz ne yazık ki mümkün değildir. Böyle insanların ınstagram hesabını ise tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmından bulabilirsiniz ya da tanıdığınız kişilerin hesabından arayabilirsiniz. Diğer türlü rehber kısmından bulmanız mümkün değildir.

Telefon Numarasından Instagram Nasıl Bulunur?

Telefon numarasıyla ınstagram hesabı bulmak mümkündür. Sadece instagram hesabı ile telefon numarası birbiri ile bağlanmış olmalıdır. İstediğiniz kişinin numarası sizin rehberinizde kayıtlı olması gerekir. Rehberinizde kayıtlı olmayan bir kişiyi Instagram‘da bulamazsınız. Instagram arama kısmında kullanıcı adı ya da isim ile arama yapıldığında rehberle yalnızca kişileri arayabilirsiniz. Arama yapabilmek için sağ alt kısımda bulunan profil kısmına basmanız gerekir.

Diğer bir adım olarak menüye girerek kişileri takip et kısmına basabilir ve kişiler seçeneğine de tıklayabilirsiniz. Kişilere erişim isteği karşınıza geldiği zaman buna izin vermeniz gerekir. Böylelikle rehber ile ınstagram birbirine bağlanır. Rehberinizde kayıtlı olan herkesin ınstagram hesapları karşınıza çıkar. Bu listelenen kişiler arasında istediğiniz hesapları takip edebilirsiniz. Bu listede engellemek istediğiniz kişiler okursalar kolaylıkla hemen engelleyebilirsiniz. Bu adımların hepsi bu kadar kolaydır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yap

Kapat
Whatsapp Telefon E-Posta