info@bitakipcisatinal.com
+908503461182

Tiktok Takipçi Sınırı Nedir? Nasıl Kaldırılır?

Tiktok Takipçi Sınırı Nedir? Nasıl Kaldırılır?
17 Kasım 2022
Bi Takipçi

Tiktok takipçi sınırı nedir? Nasıl kaldırılır? Sorusunun cevabı tiktok sosyal medya kullanıcısı kişilerin karşısına çıkmasından dolayı tiktok uygulaması içerisinde en çok aranan soru cevaplarından bir tanesidir. Kullanıcılar takip sınırını aştıkları taktirde tiktok tarafından çeşitli yaptırımlar ile karşılaşırlar.

Tiktok Takip Sınırı Aşılırsa Ne Olur?

Kullanıcının takip günlük veya saatlik olarak belirlenen takip etme sınırını aşması durumunda tiktok ilgili hesabı kısa süreliğine askıya alır veya kullanıcının başka kişileri takip etmesi engellenir.

Takipçi Sınırı Ne Kadar?

Günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan tikok uygulaması en çok kullanılan uygulamalar arasına girmeyi kısa sürede başarmış bir uygulamadır. Tiktok sosyal medya uygulamasına hakim olan kullanıcılar sık takip isteği göndererek tiktok tarafından bot veya spam olarak algılanmamak için belirli sürelerin aşılması sonrasında takip isteklerine devam ederler. Bu bekleme sürelerinin çok uzun olmaması zahmetli bir olmasını engeller.

Tiktok takipçi limitleri belirleyerek kullanıcıların gerçek kullanıcı olduklarından emin olmak istemiştir. Tiktok uygulaması açıldıktan sonra kullanıcı on beş kişi takip edebilir. Bu takip etme sayısı saat olarak ele alındığında yirmi beş kişi ile sınırlıdır. Kullanıcıların günlük iki yüz kişiyi takip etme hakkı bulunur. Daha fazla takip isteği gerçekleştirilir ise hesaba dair ceza işlemlerinin uygulanması tiktok tarafından belirlenebilir. Ceza alan kullanıcıların günlük takip limitlerinde düşüş gerçekleştirilir.

Takip Engelini Ne Zaman Düzelir?

Çok fazla kullanıcı takip edilmesinden dolayı hesaba yaptırım uygulanması ile kullanıcılar uyarı alarak daha fazla kullanıcı takibi gerçekleştiremezler. Hesap aynı zamanda bir süreliğine askıya alınır. Bu engeller tiktok tarafından çoğu zaman kısa süreliğine uygulanır. Bir ya da iki saat içerisinde hesap normale döner.

Engel Uygulanırsa Kaldırma Yöntemleri Nelerdir?

Böyle bir durum ile karşılaşılırsa yapılması gereken işlemler sırasıyla şu şekildedir.

  • Profile sayfasına geçiş yapılarak ayarlar bölümüne giriş yapılır.
  • Ayarlar sayfasında sorun bildir seçilir.
  • Yorum ve yardım adlı bir sayfaya yönlendirildikten sonra teklif butonuna tıklanır.
  • Giriş yapılan sayfada bu sorun hala çözülmedi seçeneği seçilir.
  • Sorun bildir sayfasına otomatik olarak geçilir. Bu sayfada sorunun ne olduğu tiktok teknik destek ekibine bildirilir ve kullanıcının sorunu kısa süre içerisinde çözülür.

 

 

Yorum Yap

Kapat
Whatsapp Telefon E-Posta