info@bitakipcisatinal.com
+908503461182

Instagram Simge Değiştirme Nasıl Yapılır?

Instagram Simge Değiştirme Nasıl Yapılır?
03 Kasım 2022
Bi Takipçi

Instagram uygulaması onuncu yaşına özel olarak kullanıcılara sürpriz olanaklar sağlamaya çalışmaktadır. Bunlar arasından en dikkat çekeni ise gizli bir şekilde simge değiştirme özelliği olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, hepimizin merak ettiği ınstagram simge değiştirme nasıl yapılır? Kısaca bir göz atalım.

Her Yeni Yaşa Özel Yeni Yetenekler

Instagram uygulaması her geçen yıl hatta her geçen gün önümüze birbirinden farklı yeni özellikleri sunabiliyor. Facebook çatısı altında gelişen bu mükemmel uygulama ilk başlarda yalnızca fotoğraf ve video paylaşım ağı olarak karşımıza çıksa da artık günümüzde sosyal medyanın ağı olarak nitelendirilebiliyor.

Bu sebepten dolayı da birçok işletme hesaba ınstagram uygulaması üzerinden ürünlerini tanıtabilmekte ve hatta satabilmektedir. Tüm bunlarla birlikte uygulama onuncu yaşını kullanıcılar ile birlikte kutlayacağını açıkladı ve onlara birbirinden farklı özellikleri hediye olarak sundu.

Onuncu Yıla Yakışır Instagram Simge Değiştirme

Tam on yıldır hayatımızda yer alan ınstagram uygulaması birbirinden farklı yeni özellikler ile her geçen gün göz kamaştırmayı başarmıştır. Bu özellikler arasında en son çıkardığı ınstagram simgelerini değiştirme özelliği ise şuanlar da göz kamaştırmaya devam etmektedir.

Bu simgeler arasında bugüne kadar var olanların dışında aynı zamanda gündoğumu, çok karanlık, alacakaranlık, altın, karanlık, seher vakti ve onur gibi birçok farklı renkten oluşan kombinasyonları içeren simgelerde yer almaktadır. Bu simgeler arasında birisini seçtiğiniz anda ana ekranda yer alan ınstagram logosu da değişmektedir.

Instagram Simgesini Değiştirme

Instagram simge değiştirme ekranına ulaşmak oldukça kolaydır. Bunun için:

  • Instagram uygulamasını açın ve profil sayfanıza giriş yapın
  • Açılan ekranda yer alan sağ üst kısımdaki üç çizgi adlı çubuğa tıklayın
  • Sayfada yer alan ayarlar yazısını bulun
  • Açılan ekranı yavaşça aşağıya doğru kaydırın. Böylece karşınızda birçok emoji seçeneği görmüş olacaksınız
  • Aşağıya doğru kaydırmaya devam ettikçe ınstagram simgesinin yer aldığı bölüm açılmaya başlayacaktır.

Açılan bu sayfadan istediğinizi seçerek ana ekranda yer alan ınstagram simgesini çok kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. Onunca yıla özel yapılan diğer yenilikler arasında paylaşılan hikayelerin üç yıla kadar harita üzerinde görünebilmesi olmuştur.

Yorum Yap

Kapat
Whatsapp Telefon E-Posta