info@bitakipcisatinal.com
+908503461182

Instagram Soru Sorma Özelliği Nasıl Kullanılır?

Instagram Soru Sorma Özelliği Nasıl Kullanılır?
04 Kasım 2022
Bi Takipçi

Instagram günden güne kendini geliştiren ve iyileştiren bir sosyal medya platformudur. Instagram’a son güncellemeler ile soru sorma özelliği geldi. Instagram’ın en yeni özelliği bana soru sor ınstagram kullanan milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. İnsanlar kendi sayfalarında takipçilerin kendilerine soru sorabilme özelliği sayesinde sorularına cevap verebiliyorlar. Takipçilerinin sorularını cevapladıktan sonra hikayelerinde açık bir şekilde paylaşabiliyorlar. Adınızı ve soyadınızı göstermeden soru sorabilirsiniz.

Anonim kalarak soru sorduğunuzda karşınızdaki kişiyi zor durumda bile bırakabilirsiniz. Instagram kullanıcıları bu sorulara karşı bıkmadan her gün cevap vermektedirler. O yüzden bu özellikten yararlanmadan önce takipçilerden gelebilecek olan her soruya hazır olmanız gerekir. Çünkü takipçileriniz sizi zor durumda bırakacak ve terletecek sorular sorabilirler. Peki, ınstagram soru sorma özelliği nasıl kullanılır? Özelliğini birçok kullanıcı bilmediği için bu içeriği derleme kararı aldık. Soru sorma özelliği yeni çıkan bir özellik değildir, uzun bir süredir var olan ve bilinen bir özelliktir.

Instagram Soru Sorma Nasıl Yapılıyor?

Soru sorma özelliğini kullanmak istiyorsanız hikaye kısmına girmeniz gerekir. Bir fotoğraf ekledikten sonra üst kısımda çıkacak gülme simgesine basmanız gerekir. Üçüncü satırda yer alan sofular seçeneğine basıp hikayenizde paylaşmanız gerekir. İşte hepsi bu kadar basittir. Öncelikli olarak ınstagram profiline ihtiyacınız vardır. Bu hesap kişisel veya işletme profili olabilir. Çünkü her türlü hesap bu güncellemeden faydalanmaktadır.

Takip ettiğiniz ve hikayesinde bana soru sor yazan kısma tıklayıp sormak istediğiniz soruyu sorup gönderebilirsiniz. Bu gönderilen mesaj karşı hesabın DM kutusuna gitmektedir. Sorunuzu yanıtladığı zaman ise size bir bildirim gelir. Burada yapılması gereken karşı tarafın DM kutusuna gelmiş olan mesajı açıp sizin sorduğunuz soruyu yanıtlamasıdır.

Instagram Hikayede Soru Sorma

Instagram hikaye de soru sorma karmaşık bir durum değildir. Bu yeni özellik ile beraber akıllarda bir çok soru oluşmuştur. Takip ettiğiniz insanlar profillerinde oluşturdukları soru sorma özelliğinden anonim şeklinde faydalanabilirsiniz. Yani anonim şeklinde soru sorabilir ve karşılığında yanıt alabilirsiniz. Karşıdaki profil sizin kim olduğunuzu bilmeyecektir. Bu özellik birçok insan için yararlı olacaktır.

 

 

Yorum Yap

Kapat
Whatsapp Telefon E-Posta