info@bitakipcisatinal.com
+908503461182

Instagram Takipçileri Gizlenebilir Mi?

Instagram Takipçileri Gizlenebilir Mi?
07 Kasım 2022
Bi Takipçi

Instagram uygulamasında bazı kullanıcılar online gözükmek istemezken, bazıları takip ettiklerini veya takipçilerini gizlemek istemektedir. Bu durumda da kişilerin aklına ınstagram takipçileri gizlenebilir mi? sorusu gelmektedir. Merak edilen bu sorunun cevabına bir göz atalım.

Instagram Hesap Gizleme

Instagram kullanıcılarının birçoğu özel hayatlarında yer alan güvenlik önlemlerini bu uygulamayı kullanırken de sağlamak istemektedir. Bu önemli önlemlerin başında ise takipçileri gizleme özelliği gelmektedir. Fakat popüler uygulama olan ınstagram birçok özelliği bünyesine getirse dahi, takipçi gizleme özelliğini henüz bulunmamaktadır.

Böyle bir durumda önlem almak isteyen kullanıcılara hesabını gizliye alması tavsiye edilmektedir. Böylelikle hesabınızı gizli hesaba almış olursunuz ve sizi takip etmeyen kişiler hikayelerinizi, fotoğraflarınızı ve takip ettikleriniz ile takipçilerinizi hiç bir şekilde göremez.

Instagram Gizli Hesaba Nasıl Geçeriz

Gizli hesaba geçerek güvenliğinizi sağlamak isterseniz bu adımları takip etmelisiniz:

  • Instagram uygulamasında yer alan profil sayfanıza girin ve sağ üst kısımda bulunan üç noktaya tıklayarak ayarlar yazısını seçin
  • Burada yer alan gizlilik sekmesine tıklayın
  • Karşınıza çıkan sayfadaki gizli hesap adlı sekmeyi aktif hale getirin

Böylelikle hesabınız gizli moda geçmiş olacaktır. Bu işlem sonucunda sizlerin takip ettiğiniz kişileri yada takipçilerinizi yalnızca sizin takip isteğini kabul ettiğiniz kullanıcılar görmüş olacaktır. Bu sebepten dolayı da gizli hesaba geçiş yaparken takipçilerinizi görmesini istemediğiniz kişileri arkadaşlıktan çıkarabilirsiniz. Yada size gelen isteklerde takipçilerinize ulaşmasını istemediğiniz kişilerin isteklerini kabul etmeyerek takipçilerinizin gizli kalmasını sizler de sağlayabilirsiniz.

Instagram Uygulamasında Takipçi Sayısı Gizleme

Popüler uygulama olan instagram uygulaması, takipçileri gizleme özelliğini bünyesinde bulundurmamakla birlikte takipçi sayısını da gizleme diye bir özelliği de bünyesinde bulundurmamaktadır.

Fakat yapılan son açıklamalara göre bu popüler uygulamanın yeni bir güncelleme getireceği ve bu güncelleme içerisinde ise yüksek takipçisi olan kullanıcılar ile mavi tiki olan kullanıcıların takipçi sayılarını gizleme hakkına sahip olacağı açıklanmıştır.

Yani ilerleyen zamanlarda uygulamanın sizden istemiş olduğu kullanıcı limitine ulaştığınızda sizde takipçi sayısını gizleme özelliğinden rahatlıkla yararlanabileceksiniz. Henüz uygulamanın istemiş olduğu kullanıcı limiti hakkında bir bilgi verilmemiştir.

Yorum Yap

Kapat
Whatsapp Telefon E-Posta