info@bitakipcisatinal.com
+908503461182

Instagram Telefon Numarası Nasıl Eklenir?

Instagram Telefon Numarası Nasıl Eklenir?
08 Kasım 2022
Bi Takipçi

Instagram kullanıcıların merak ettiği ınstagram telefon numarası nasıl eklenir? Hakkında sizlere detaylı bilgiler sunacağız. Sosyal medya platformu Instagram birçok kullanıcısı ile güzel vakit geçirilen önemli sosyal ağdır. Instagram hesabı telefon numarasıyla desteklendiği için kullanıcılar telefon numaralarını ekleyebiliyorlar. Bu doğrultuda kullanıcılar telefon numaralarını ekleyerek hesaplarını daha güvenli hale getirebilirler.

Instagram Telefon Numarasını Eklemenin Aşamaları

Instagram'a yer alan telefon numara ekleme oldukça önemli bir özellik durumunda bulunuyor. Ancak bu özellikten yararlanmak için bazı adımların takip edilmesi gerekir.

  • İlk olarak kullanıcı uygulamaya giriş yaparak profil seçeneğine gitmelidir.
  • Profili düzenle seçeneğine giriş yapın.
  • Telefon simgesine dokunarak açılan ekran başına sıfır koymadan telefon numarasını girin.
  • Telefon numarası ekleme için gelen doğrulama kodu onaylandığında işlem bitmiş olur.

Yukarıda yer alan işlemler düzgün ve doğru bir şekilde yapıldığında Instagram hesabı güvence altına da alınıyor. Bu özellik sayesinde hesap çalınması halinde hesabınızı kolay bir şekilde kurtarma şansınız olur.

Instagram'da Telefon Numarası Değiştirme

Uygulamayı kullanan kişiler Instagram hesabında yer alan telefon numarasını değiştirebilirler. Bu durum için telefon eklemek için kullanılan adımlar uygulanabilir. Kullanıcılar telefon numarası olan ilgili yere girdikten sonra telefon numarasını kolayca değiştirebilir.

Instagram'da Telefon Numarası Silme

Instagram kullanıcıları telefon numarasını silmeleri için ilk olarak uygulamaya giriş yapmaları gerekir. Kullanıcılar profil düzenle seçeneğine giriş yaparak telefon numarasını kaldırabilir.

Telefon Numarası İle Instagram Hesabını Güvende Tutma

Son yılların popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram kötü saldırılara maruz kalabiliyor. Uygulamaya eklenen telefon numarası sayesinde Instagram hesabı daha güvenli hale gelir. Kullanıcı hesabında güncel telefon numarasının olması istenilen zamanda hesap ayarlarını de değiştirebilir.

Instagram'da Telefon Numarasını Eklemenin Avantajları

Telefon numarası ekleme özelliği sayesinde hesap sahibinin bilgileri daha güvenli bir hal alır. Kullanıcılar telefon numarası sayesinde aynı zamanda birçok işlemi de kolay bir şekilde yapabilir. Şifre değiştirme işlemleri telefon numarası sayesinde kolaylıkla yapıldığı gibi aynı zamanda hesap çalınması halinde de bu özellikten yararlanabilir. Kullanıcılar telefon numarası özelliği ile yeni şifrelerini kolayca belirleyebilirler.

Yorum Yap

Kapat
Whatsapp Telefon E-Posta