info@bitakipcisatinal.com
+908503461182

Instagram Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?
10 Kasım 2022
Bi Takipçi

Sosyal medyaya gün içerisinde sayısız içerik giriyor. Etkileşim sayısı için birçok içerik üreticisi birbiriyleyarışmaktadır. Kullanıcılar bu paylaşımlar içerisinde neredeyse kaybolmaktadır. Fakat bu kadar içeriğin içerisinde kullanıcılar instagramdan vazgeçmeyi hiçbir zaman düşünmemektedir. Uygulama geliştiricileri sürekli olarak iyileştirmeler yapmaktadır. Instagram günden güne güncellenen bir sosyal ağdır. Instagram‘dan beğendiğiniz fotoğraf ve videolar mutlaka olur.

Peki, ınstagram video indirme işlemi nasıl yapılır? Bu sorunun cevabını detaylı bir şekilde yanıtlayacağız. Instagram kullanıcıları hoşuna giden içerikleri bir alanda arşivleyebilirler. Bunun için kaydetme özelliği geliştirilmiştir. Bu sayede tekrar tekrar izleyebilirler. Komik video ve görselleri diğer kullanıcılara mesaj yoluyla gönderebilirler.

Bazı videoları indirip galerilerinde saklayabilirler. Fakat ınstagram üzerinden videoları doğrudan indiremezsiniz. İndir butonu henüz geliştirilmedi. İstediğiniz videoyu indirebilmek için geliştirilmiş uygulamalar üzerinden indirebilirsiniz. Bunun için ekstra bir program indirerek videoları galerinizde gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Android Cihazlarda Instagram Videosu Nasıl İndirilir?

Android cihazlar üzerinden ınstagram videosu indirebilmeniz için ilk başta ınstagram hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Beğendiğiniz ve indirmek istediğiniz videoyu açıp, videonun sağ alt köşesinde bulunan üç noktaya tıklamalısınız. Önünüze açılan maddeler içerisinde bağlantıyı kopyala seçeneğine basıp ardından telefonunuzdaki tarayıcıya gelmelisiniz. Arama çubuğuna savefrom yazıp aratmalısınız.

Savefrom sayfasında URL adresine girin kısmına tıklamalısınız. Kopyaladığınız video linkine bu alana yakıştırabilir ve ardından ok işaretine basa bilirsiniz. İndir MP4 butonuna tıkladıktan sonra artık video telefonunuzdan indirilenler klasöründen yer alır. Video indirirken karşınıza bir takım reklamlar çıkabilir onların hiçbirine tıklamamanız gerekir.

iOS Tabanlı Cihazlarda Instagram Videosu Nasıl İndirilir?

iPhone ya da iPad’iniz üzerinden ınstagram uygulamasını açmalısınız. Ardından seçtiğiniz videoya basıp sağ üst kısımda bulunan üç noktaya tıklamalısınız. Karşınıza hemen bağlantıyı kopyala seçeneği çıkacaktır. Bu seçeneğine tıklamanız gerekir. Daha sonra Instagram‘dan çıkıp safariye girmelisiniz.

Arama kısmına ınstagram video downloader yazıp aratmalısınız. Karşınıza çıkan sayfa girip kopyaladığınız bağlantı linkine yapıştırmalısınız. İndir butonuna bastıktan sonra safari sizden belgeler uygulamanızı açmanıza isteyecektir.

Burada ise aç butonuna basmanız yeterli olacaktır. Videoyu kaydetmek için ekranın sağ üst tarafında bulunan bitti butonuna dokunmalısınız. İşlemleri tamamladığınız zaman video cihazınıza indirilmiş olacaktır. Videoyu aratmak için ana sayfa > indirilenler adımlarını takip etmeniz yeterli olacaktır.

Yorum Yap

Kapat
Whatsapp Telefon E-Posta